Ølstykke Skytteforening

Et rent pletskud

Velkommen til Danmarks smukkeste skytteforening

Ølstykke Skytteforening har en stor og meget aktiv riffel afdeling for både ungdom, junior og voksne skytter.

Der trænes hver uge på følgende dage:

Indendørs: (Primo September til Primo April)

15 meter riffel børn, juniorer og voksne: Torsdage fra kl. 18.30 til 21.00 Ølstykke.

15 meter riffel voksne: Tirsdage fra kl. 19.00 til 21.00 Ølstykke.

Udendørs: (Ultimo April til Ultimo Spetember)

50 meter Riffel Torsdage fra kl.18.30: Stenløse. (Mødetid kl 18 i foreningen for at pakke udstyr. Giv besked hvis man er forhindret i at møde kl 18 så tager vi  udstyr med så man kan køre direkte til Stenløse efter kl 18.30)

50 meter Riffel Voksen Onsdage fra kl ca 19 (se aktivitetskalender for opdatering om evt aflysning): Stenløse

Banerne i Stenløse er på Bækholmvej i Stenløse, kør ned til rensningsanlægget og drejer op højre, kommer du til udendørsbanerne.

Vi deltager i Rangliste Stævner, Hold Skydninger, Lapua-CUP, Venskabsskydninger og DM på henholdsvis 15M, 50M, 200M og 300M.

Læs mere om Skytteforeningen og dens historie her eller om Skytteforeningens nuværende aktiviteter og nyheder her.

Et rent pletskud